hemma från gbg :)

nu har ja kommit hem från götet! for dit i onsdags och de har vart välldans trevligt :) shopping, lite partaj, fika, myskvällar, lisseberg igår och idag innan ja for hem så svängde ja förbi och fick mej en piercing i naveln faktist :) allt som allt så har de gått åt en hel del pengar, men de har absolut varit värt de!

nu ska ja bara få i mej nån mat här i sikfors och sen åka in till stan.. känns mört med tanke på att ja förutom resväskan så måste ja även ta ett täcke och kudde som ja köpte nu i luleå plus att ja ska konka hem min kära gnagarvän också! och när ja tänker på trapporna upp till lägenheten så får ja inte så bråttom faktist :P

hoppas ni haft de bra medan ja har varit borta :) puss!

glad :)

idag har jag bokat resan till göteborg! blir på onsdag och så kommer jag hem måndagen därefter. längtat så himla mycket! :)

ikväll sitter jag och bara tar de lungt i sikfors. imorrn kanske de blir att fara till storforsen med niklas om de är bra väder och om vi ids! sen på kvällen tror ja väl att de blir hos cilla? kanske :)

började ju om och jobba på swedbank i tisdags och hittills så har de gått väldigt bra och ja hoppas de fortsätter på de viset :)

jaja ha en fortsatt trevlig helg allesammans!

gbg

i fredags vart de färdig jobbat på SCA så ikväll blir de tillbaks på swedbank och ringa! ska till Götegorg nästa vecka om allt går som planerat, har siktat in mej på onsdag och ska försöka boka snart :) ska dit och hälsa på samira och malin :) ska bli så grymt jäkla kul! längtar som fasen :)

annars då? inte mkt som hänt egentligen .. vet inte riktigt vad ja skrev sist :p känner mej dock lite krasslig vilket inte är så kul .. hoppas de går över snabbt!

stockholm i september?! hoppas :D blir att bila ner med nilkas isåfall :)
 haha sen när blev jag en sån globertrotter? tss :)

de´ e´ dags för fredagsmys!

japp igår så var de mys i sikan med niklas :) vi grillade och for ner till dammen och såg när fiskarna hoppade. sen blev de film och gonatt!

mina päron är i edefors med husvagnen så därför är ja i sikan med djuren, men dom kommer hem imorrn igen :)

nu sitter ja själv för att niklas skulle på bröllop idag, så ja sitter bara och ser film och tar de lungt :) har dock vart duktig och diskat, tvättat och dammsugat bilen ;) tänkte nu se "Fantomen på opera".


Titti, varför måste de vara så himla svårt ibland? Tack för samtalet idag och vi ses till helgen!

nä hörni ha de så jävla bra :)

RSS 2.0