i taket lyser stjärnorna

älskar att de är bra väder ute :)

slutet av förra veckan fick ja en ond mage som inte ville mej väl... typ magsår eller nått? jaja är då bättre nu iaf, i söndags var vi på stugan och bara tog de lungt och ja tror de gjorde susen!

har haft världens jobbigaste dag på jobbet men de var ändå okej för att ja hade å göra hela tiden så dagen gick väldigt fort. sen så for ja på idépoolen för att hämta ut varsel-shorts, då stötte ja på mitt älsklingsfån som just slutat jobbet, han var skitig som tusan i ansiktet, såg ut som krigsmålning ungefär... men han fick en puss ändå :) sen blev de att köpa mat åt min lilla gnagare som även fick sej ett koppel :) haha de var kul, så nu är ja i sikan o har solat en stund, ska nog börja dra mej hemåt snart.

igår såg ja filmen "i taket lyser stjärnorna" och ja höll aldrig på att sluta gråta! den var egentligen inte särskilt superbra, en random ungdomsfilm ungefär men ack, säger ja bara, den fick mina tårkanaler att starta en störtflod... SE DEN.

ja vill ha grillmys vid en eldstad! pinnbröd o falukorv o filtar att bre om sej med :) hör av er ni som vill ha grillmys med mej.

puss

hehe...

ja nu var de ju ett tag sen ja skrev... men ja kan som inte komma på att skriva nåt just nu heller! allt är bra och de är sommar :)

RSS 2.0