de o de o de o de...

ja är så dålig på att uppdatera så att när ja väl gör de så har ja så mkt att skriva, så ja vet inte vad ja ska börja med!

men få se då.. i helgen så var de cillas 20 års fest och alla skulle se ut som hon! de var kul! :D
sen så kan ja ju säga att ja har färgat håret igen, fast för typ en vecka sen nu... en rödare nyans än tidigare och ja blev nöjd. sen så var ja och simmade i tisdags själv men de gick bra och ja har tänkt göra de idag också..
hade velat åka skidor men igår var de sånt busväder och idag är de så jäkla kallt ! så de får ta och vänta..

sen har de säkert hänt mera saker också men ja kommer inte på just nu.. ska försöka börja uppdatera mer ofta.
men har ju som inte alltid ett fungerande internet så de får bli när de blir :P

puss

luleå

igår var ja i luleå med titti och shoppa lite :) hade inte direkt tänkt de men men... hon skulle få en sminkning på make up store och ja fick inte va med under tiden, så ja kunde ju som inte låta bli att gå in i en del affärer och komma ut med påsar i handen och ett leende på läpparna ;)

ikväll är ja i sikfors. ja och amadeus ska sova hära :) niklas ska va i kåbban hela helgen.. vet dock inte vad som kan hända imorrn , har med mej skrillorna så ja hade väl tänkt glida lite imorrn här i sikan och så skulle ja vilja sola också !

ha en bra helg allihopa! :) puss

Horror night - 3D bio

igår var jag på 3D bio med markus! de var två skräckisar som visades efter varann med 10 min uppehåll mellan filmerna. först visades final destination 4, den var grym, riktigt bra effekter! sen så visades my bloody valentine, och den tyckte ja var en aning b:ig och inte alls lika bra effekter plus att den var gode förutsägbar... men de var lite som att man fick med den på priset så den dög ju som ändå att se :) 150 spänn för båda och de var mellan elva och två på natten.

har inte sett avatar ännu, men hade tänkt göra de när de inte är så fullbokat ;)

just nu är ja i sikan och har ätit mat :) skönt att de har blivit varmare ute så att man åka skridskor utan att frysa ihjäl!

jaja nu blir de efterätt :) tjohejs!

2010

Julklappar:
*Skridskor!!!
*sängkläder
*stekpanna
*el-visp
*strykjärn
*madrass
*verktyg

plus att jag köpte mej täckbyxa och täckjacka för pengarna jag fick i julklapp av mormor :)

igår var de nyårsafon, jag och niklas var med hans kompisar i en hyrd lokal. trevligt folk och roliga lekar! kändes dock inte som nyårsafton men jaja! hade väldigt trevligt dan före nyår, då var vi hos några vänner till niklas också. spela lite bingo och lite poker och sen blev de att spela wii-sport, lite bowling och golf och jag ägde sönder alla i bowlingen :D fick sju strikar i rad, 254 poäng totalt och de var första ggn jag provade de :p

idag är jag i sikan och äter mat! vi har ätit lax och potatis med rom-sås. mums! sen blir de efterrätt också :)

hoppas alla har haft en bra jul och ett gott nytt år :) hade dock ingen mobil på mej igår om folk undrar varför ja inte har önskat gott nytt år till nån... men ja gör de nu istället! :)

pusspuss

RSS 2.0