17 again

When you're young, everything feel's like the end of the world, but it's not.

It's just the beginning.

update...

mamma är här och snart ska vi iväg till min moster i hortlax! så de blir ingen slö-lördag trots allt ;)

ha en bra lördagkväll allesammans!

slölördag...

sitter och ser på "en riddares historia" och bara slöar... niklas är i kåbban och åker slalom , får se när han kommer hem :) men sen ska han vidare och se hockey så jag får slöa vidare hela kvällen. orkar ändå inte göra nått!

jobbade igår och ska jobba måndag, tisdag, fredag, lördag OCH söndag! yeyy vilken skön vecka!! *not* MEN DOCK ändå värt!
money, money, money :D

på söndag blir de att hälsa på petra och säga adjökens... känns inte så kul, men jag hoppas att de kommer gå bra för henne i sthlm med pluggandet! de tror jag nog ;)

så...ikväll kommer de förmodlingen inte att ske särskilt mycket, men man vet ju aldrig!


mirror mirror on the wall...

idag har jag satt ut bäbisarna på blocket... får se vad dehör av sej för folk. om nu nån gör de :p men de tror jag nog!

har varit och köpt en spegel som ska va ovanför ny-byrån i sovrummet! en ovan precis som jag ville ha :)

sen så måste jag ju tillägga att den här helgen som varit har vart den roligaste på länge  ;) full var jag, men den har varit så trevlig och kul! både fredag och lördag, länge sen man körde två-dagars ;p men då mådde man ju som man förtjänade igår också...

imorgon blir de simning igen! :)

IKEA

Jag och Niklas kom hem för en stund sen från ikea, sen drog han direkt vidare till bandyn!

Idag har de köpts lite allmänt smått och gott, däribland en byrå och en fåtölj till sovrummet :) väggfäste till tv:n i sovrummet, lampor till sovrummet och hyllor till tvrummet. Champagneglas, vitvinsglas, ölglas och vanliga drickesglas, servetthållare, bordslampa, två krukor och två plastblommor. Doftljus och en kudde till fåtöljen, sen var de nog inget mer :)

Hade tänkt köpa en fåtölj till tvrummet och sängbord också, men kunde inte bestämma mej för vad som passade bäst, så de får bli nästa sväng som blir med mamma!

Vi provade även äta "dagens" på ikea-restaurangen. Idag var de filé med pommes... Absolut värt priset 45kr, men var väl för de ingen super höjdare ;)

Ska prova sätta ut bäbisarna på blocket, mest bara för och se vad som händer... inte säkert att jag kommer klara av att sälja dom små liven, men.... jaa... kan ju iaf kolla vad sorts människor som hör av sej typ... :S

Lukas <3

Idag har Lukas farit till hundhimlen... Men det känns okej, han var så himla dålig och sjuk fram och tillbaka hela tiden så han har de mycket bättre nu. Han var jättemager och orkade knappt stå upp typ... Men nu får han fara till himlen och träffa Tarzan ! har inte gråtit så mycket idag, kändes som att jag gjorde bort de sist han var sjuk, dagen före julafton då jag även TRODDE att han hade dött, men de hade han inte , han glömde väl bara bort att andas för en stund... ända sen dess har jag ju förstått att de inte har varit så länge kvar så jag har haft tid att förbereda mej. Jag och Niklas har varit i Sikfors idag och sagt hej då till han också. De kommer att kännas tomt utan han, min älskade lilla gubbe...

Imorgon ska vi till IKEA! känns bra med tanke på hur länge jag har tjatat :)

på fredag får jag finbesök från boden ! ska bli himla trevligt :D

jappjapp.

my babeoo :)

har varit i boden från igår till idag och har haft himla kul med min kära vän titti! :) party som tusan ;) men så är de alltid med titti :) hihi !





bilder på bäbisar








ni som inte har facebook....

...alltså typ bara titti! haha uppdaterar typ endast för din skull :p nej du skrev inte vilken helg förövrigt :)

sen så kan ja ju också ta och berätta att ja har fått bäbisar!!! eller rättare sagt, ruth har fått :D jättesöta!

de var tre från början men en var dödfödd så blev bara två i slutändan... två brudar, en svart och en vit! :) eftersom den svarta är mini liten så fick hon heta lilly och den vita är väl ganska självklar ;) snövit! hihi :) är dock ledsen över den tredje stackarn :( han var den enda som var brun som mor och far.. jag vet inte om de var en kille men eftersom dom andra två är tjejer så tycker ja att han borde va en kille :)

jaja nu ska ja gå och få ordning på luggen ja klippte igår och sen blir de att försöka ta sig ut på stan!

RSS 2.0