Kreta here I come!

nu ska vi snart fara iväg till kallax :) ska bli riktigt kul dehär tror ja :) ja har inte tid att skriva mer nu, får ta de om en vecka när ja kommer tillbaka !!!
puss

kreta snart!!

idag äre en vecka kvar tills vi far till kreta :) kul! har solat friskt idag i de fina vädret. kom dock just på att ja missade min besiktning i fredags så de var ju inte så bra :/ hoppas ja hinner få en ny tid innan vi far, alltså denna vecka!!!

kul i fredags hos mia :) bra fest, fast ja var nykter! såg eurovision igår, de var ju kul att norge vann, men ja hejade på island som kom tvåa såklart!

jaja mat snart :)

älsk <3

(ansikte mot styva bröstvårtor)
ansktet: hörru ta på dej en skjorta innan du petar ut ögonen på nån :)

jahapp! igår var de fredag.. tog mej en cykeltur på tu man hand. sen på kvällen var de mys med petra o linda :) TITTI gissa vem ja såg på Ica supermarket när vi gick dit? ingen annan än förra veckans friare haha ;)

nu är ja i sikan och hälsar på far, mor jobbar och bror är i öjebyn. ska käka här och sen blir de robinson ikväll :) kanske blir en film med far innan ja drar :) vi får se!

Gårdagens citat: "jag kommer ALDRIG bajsa när ja vet att du befinner dej på andra sidan av väggen!" :D tss..

tjejer bajsar ju inte. eller jo, men de luktar ju parfym när vi bajsar. ursäkta mej....? jaja fyllo. hihi


helgen

de har varit en rolig och konstig helg måste ja säga!

de roliga har bestått av mej och tittti och partaj :) sen så har ju samira vart och hälsat på oxå :) Roliga punkter(väldigt internt):
scenskräck på toan.
tittis rap i slow-motion.
titti glömde sitt kort på seven eleven på valborg och hon var nykter :).
vi far och frågar dagen efter om hennes kort var där, och kassören drar fram en fet hög med kort och säger: de är inte omöjligt..
klicken i toastolen som titti tror att ja försöker blåsa bort :D .
lördagkväll efter krogen: titti ber mej att INTE kliva på hennes hår påväg till sängen, jag säger "jaja" och kliver på hennes hår.

de konstiga var pga en grej som hände i fredags... snacka om att inte kunna bestämma sej! men de kan ja ju säga att ja har då inte tänkt "go there" igen. de kan han ju fetglömma. men dock så var de jävligt nyttigt att detta skedde för att ja fick ännu ett bevis då på att ja verkligen vet vad ja känner för min N <3 och de ja känner för honom kan inte jävel, speciellt inte en gammal flamma, ändra på...

dock så kom ju alla känslorna på en och samma gång igår på fyllan, men de är ju lätt hänt! hehe :)

summa sumarium: Bra helg!

RSS 2.0