tiden bara rusar förbi :O

i fredags så blev ja 20 och ja fick många fina presenter :) dock så är ja väldigt besviken på alla som inte kom o fika... hade fan gjort tre tårtor och ingen åt knappt av dom .. så igår for ja och lämna de som var kvar utav dom hos petra :) de blev mycket uppskattat :)

på lördag är de födelsedagsfest och ja måste säga att ja känner mej lite förvirrad över hur de kommer bli. jag har ju som sagt bjudit väldigt många, men de är ändå inte särskilt många som meddelat om dom tänkt komma eller inte. så de blir väldigt mycket en surprise på lördag kan man säga! ja har bjudit ca 30 pers, så de är ju bara bra om inte alla kommer dock :P hittills så har typ hälften meddelat att dom tänkt komma så vi får väl se helt enkelt!

annars då? de sprudlar på :)

puss

varför vill man ha allt eller inget?

om man är singel så vet man vart man har sej själv.
om man har ett fast och stadigt förhållande så vet man vart man har sej själv. (oftast.)
om man är i ett fram-och-tillbaka-förhållande med en kille som velar hit och dit, så blir världen helt plötsligt upp och ner vänd. men vet inte vart man har nånting, speciellt sej själv.
Därför vill vi ha antingen allt eller inget...


idag är jag i sikan och ska göra mina tårtor. fast inte riktigt klara då eftersom vi inte ska ha dom förrens på fredag då ja fyller år! :) så de blir att göra tårtbottnar och frysa ner, sen garnera dom på fredag :)

hihi amadeus är ju här i sikfors och de är alltid lika kul att se han när man har varit ifrån varandra ett tag :) sötast i hela världen är han<3

kom och fika på fredag vettja ;)

puss

bra helg

hade jättekul igår på tittis fest :) riktigt trevligt :) synd bara att kalasbarnet blev lite för full ;) hihi men de gick ju bra ändå! är i sikfors nu o ska äta här . lax! gott :)

puss

sss

har varit på skolan två dagar i rad nu :) riktigt bra. är i sikan o lämnar amadeus här. ska till boden i helgen så ja tänkte för att inte stressa så lämnar ja han idag istället ! ska snart hem , får främmande :)

puss

just another day in paradise

väldigt snöigt för tillfället! och kallt...

snart fyller jag år! och det är prins/prinsess tema som gäller :) känns bra :) dock så är de jätte många folk ja vill bjuda, men med tanke på min lilla lägenhet så kommer ja inte att kunna bjuda alla ja vill.. men ja ska göra mitt allra bästa för att trycka in så många som möjligt!

är i sikan och tvättar ;D har fortfarande inte vågat mej ner i tvättstugan till lägenheten :p ska äta hära också . sen så blir de tjejmys i öjebyn :) förmodligen melodifestivalen men ja vet inte? jaja de blir säkert bra vilket som :)

trivs bra med läget just nu :)

"asså jag älskar dej så jävla mycket. du är så jävla bra. finns de nåt bättre än vi två?"

you´ll be in my heart. from this day on, now, and forever more.

puss

RSS 2.0