halloween

idag har jag vart på stan med petra och linda. sen när vi satt på subland så kommer mia också :) hon älskade kycklingsalladen som jag åt och var genast tvungen att beställa en egen :p

sen for petra och linda. dom ska ju till sthlm eller har farit nu, så dom hade lite brådis. sen gick jag och mia runt och jag shoppade en hel inför helgen.. ska ju nämligen på två-dagars halloween-maskerad-party! på fredag blir de marilyn monroe och på lördag blir de en häx-outfit som gäller :) najsigt blir de nog förhoppbningsvis.

efter stan så for vi tll katta och grattade henne på hennes 19 års dag :) och fika blev de också :) hihi

jappjapp så ha de så bra i helgen allesammans och var rädd om er :)

                            puss

jag skulle ju jobba?

fick i fredags veta att jag sku jobba eftermiddag denna vecka.  på måndagmorgon ringer min chef och frågar "visst var du inte planerad denna vecka?" ehm.. ja i fredags så sa du ju då att jag skulle jobba efterm. "jaha va bra, då vet ja!" "går nämligen inte att komma in i systemet så jag har ingen aning om nånting.." okej!

jajja hursomhelst så far jag då och jobbar igår.. idag på morronen hade jag fått ett sms "blir inget accra idag, du är i resurs" översättning: du får vara hemma idag.

hmm.. skulle inte jag få jobba???? jaja jag måste då ändå säga att ja är liiiite glad att jag slapp. känner mej inte helt kry nämligen.. täppt i näsan och allmänt hängig.

btw så var de jättetrevligt i helgen :) fredag ¨så blev de lite öl-drickande och idol-tittande. ganska lungt. lördag for vi och shoppa och sen på kvällen blev de party :) kul kul!

tack för en trevlig helg brudar!

puss

is-te :9

igår for jag till petra och hängde med henne. de var kul!sen så var vi på stan idag, var inte alls meningen att shoppa över huvud taget men så blev de!

en sjal, en basker :P, hårnålar och örhängen från h&m, och en hood- tröja från carlings! najsigt värre :)

imorrn kommer tjejorna! längtar som ett as :)

nu blir de nog popcorn och iste! :D

puss

föresten...

glömde ju föresten berätta om igår.. jag gjorde nämligen slingor på mej själv. dom ser väldigt naturliga ut måste ja säga..  jag drog som lite i hela håret så att allt blev lite ljusare. men på grund av att jag hade så mörkt hår innan så syns det ju inte så jättemycket..  jaja tänkte bara säga de :)

bullarna blev jättegoá :D

between jobs..

just nu är jag between jobs som man säger :p är alltså hemma och idag har jag bakat bullar :) gick faktist riktigt bra, förutom lite störande mensvärk... haha till en början vart de jättepjuttiga bullar och i slutet så var dom gigantiska :p

längtar till helgen :D

freak?

okej.. bara för att klargöra för alla som inte känner mej, men som ändå läser min blogg, så är det nämligen så att jag är en dramaqueen. saker jag säger och gör kan överdrivas och kan för andra personer finnas stötande. för detta ber jag om ursäkt och kan bara säga att jag nog inte ser allvaret i saker och ting som andra verkar se. kan inte heller påstå att jag bryr mej särskilt mycket om vad folk tycker föruton då de gäller personer i min omgivning som jag bryr mej om. detta är faktiskt en ganska självklar sak för mej, men kanske inte för andra, men jag kan tyvärr inte göra nåt åt detta.

och med detta sagt så skulle jag vilja ägna en tanke åt mina vänner. dom som, (även om det kan vara svårt ibland) trots mina brister och mitt konstiga humör, bryr sej och står ut med mej :) utan er hade de vart ute med mej!

sen så skulle jag även vilja tillägga att ni som inte känner mej, som bara har träffat mej, inte alls ens borde försöka förstå sej på mej. detta är nämligen en omöjlig uppgift om du inte har tänkt gå hela vägen och verkligen tänkt lära känna mej. 

jag sa ju att jag är en dramaqueen :) hihi

                                                                                                     puss

the båtten is nådd

just nu håller jag på att laga potatis och kåldolmar :) mums!

igår satt jag på nodo med ett helt gäng med folk :) de var trevligt! sen gick en del av oss ut på kalles . det var väldigt nyktert och ja körde hem sen på kvällen :) idag kanske de blir utgång igen, men bara kanske. och kansk, även idag nyktert.

ha en trevlig helg allesammans :)

puss

tjoohooo :D

är så glad!!! har just bestämt en helhelg med mina två brudar :D:D:D anna och madde ska bo hos mej hela nästa helg! så himla kul! var så grymt längesen jag såg dom och jag har längtat så grymt mycke efter dom :) wiiihoooo

ses nästa helg tjejer :) då jäklar ska vi göra stan osäker ;P

puss

hur lyckas man...?

just nu har jag inget liv. det är as-trist.


blablabliblablablo?

aa just de...

helgen

i fredags var jag hos titti i boden. de var trevligt! var ut på tc och blev bjuden på drinkar av nån engelsman vid namn james :) hihi de var kul. igår gjorde jag absolut ingenting efter att jag kommit hem.. skönt. de var ju ett tag sen... nästa helg blir också lugn då jag måste va hemma och sköta djuren . men de går nog bra :)

försökte mej på ett samtal med en viss i fredags och de gick ju som de gick... skrev ett sms till han sen och efter att han svarat så kändes de genast mycke bättre :) får väl se hur de mgår med dedär..


inte kär, bara betuttad.. VÄLDIGT.

                                                       puss

idag blir de ingen rubrik

på fredag blir de att fara till titti i boden. ska bli trevligt :) börjar dock kl 6 för att få sluta tidigare så att ja tar mej iväg nån gång! så då kanske jag stannar en sväng på femeco och fjäskar lite ;P be dom ta mej tillbaka haha :)

pallar inte kåt lulekille ;p

jag vill se grease 2. coooooool-rider! hihi :)

fest som fan imorrn då ;)

ami <3
                                                                    puss

pengar och lycka

kan man köpa lycka? jag köpte ett marsvin och blev då glad! vissa köper en systemkamera och blir glad :) och även om de bara är för en liten stund, så blir man ju glad ett tag iaf.

så de jag vill säga är alltså, att om du mår dåligt, varför inte unna sej något man verkligen vill ha? även om man blir fattig en stund efter så kommer pengarna igen :)

puss

jäkla skit..

har kommit på att jag blir jävligt förbannad när jag inte får som jag vill. Eller när de inte blir so jag tänkt mej. jävligt irriterande.

svullofinger :o

var med om min första arbetsskada igår.. klämde fingrar i en maskin.. de gjorde jätteont! sen for jag till akuten och kolla om nåt var trasigt men de var de inte, så ja var som beredd på att fara tillbaka och börja jobba igen, men så blev de inte! min chef kom och hämta mej och sa att jag inte fick jobba nåt mer nu, utan är sjukskriven ett tag. så de var ju skönt! är alltså ledig idag och nu sitter jag här med petra :) vi käkar lite choklad :)

har shoppat som en tok dom senaste dagarna..  kul :)

petra är söt :) och snäll och bra på alla sätt och vis :)

jaja ha en bra helg allihopa. vet inte vad som händer för min del, men de blir nog säkert bra :) förhoppningsvis :)

     puss

RSS 2.0