seg vecka

den här veckan har varit otroligt seg och ganska tråkig, men har samtidigt gått ganska fort ändå... jaa jag vet inte hur, men de är ju då helg imorrn så ja klagar då inte! för att förklara segheten på veckan så kan väl egentligen bara säga att de känns som att ja har varit bakis och haft fylleångest hela veckan typ... och med fylleångest menar ja de vanliga "ja ska aldrig mer dricka!" men de vet man ju hur de blir med den saken :)

imorrn kommer titti och då ska vi gå på stan och sen får vi se om de blir partaj eller om de blir lugn hemmakväll! niklas far till hemavan/nånting mer som ja inte kommer på just nu. så ja blir själv hela helgen utöver besöket från titti, men de gick ju bra när han var i åre så de går nog lika bra den här gången också!

nu är de bara 2 veckor kvar tills britt kommer! och mammas betty boop :) hihi! ja längtar, samtidigt som ja är lite nervös! men de ska man väl vara då man väntar bäbis? ;p hoppas de kommer funka med jobb och sånt också, tror de är mest de ja är nervös över... kan inte riktigt bestämma hur ja ska göra om ja kommer in på utbildningen heller! försöker tänka att "om ja kommer in så är de väl meningen att ja ska gå de" men ja vet inte!

imorrn på morgonen blir de att boka tatto-tid! går bara att boka den 1:a varje månad så ja tänkte ringa imorrn och försöka få nån bra tid, måste ju som bli ganska långt innan vi far utomlands, eller så nån vecka efteråt.

känner att ja verkligen filosoferat om livet och vad ja vill få ut av de denna vecka... bara de att de inte har gått så bra för mej att komma på nått! försöker fokusera på de roliga framöver som ja har att se fram emot! hund, utlandsresa, ny kroppsmålning och KANSKE en utbildning till höst! :) inte fyskam de inte!

23 mars 23:33

idag är frans här och vi ska snart gå och sova med niklas som redan har gått och lagt sej! han sover över för att vi ska hämta mamma på kallax imorrn och då ville hon att han skulle följa!

kan ju även berätta att jag och niklas ska köpa en av frans hundvalpar :) och mor o far ska köpa den andra hehe! ;D men de blir kul *hoppas jag* nog vet ja att de kommer bli mycket jobb med de också! dom flesta är ganska negativa till att vi ska skaffa hund, men de skiter ja i! bry er om ert eget istället säger ja bara.

hehe verkar hända grejer på big brother nu :) sånt tycker jag om! de blir kul och se hur de går med de där ;p jaja nu blir de susselussan som gäller! GOD NATT!

Mys-lördags-frukost

har just ätit frukost med niklas som far till åre inatt typ tre! sen ska han va borta ända tills på torsdag :( hur fanken ska ja överleva de? jaja de får väl gå!

idag kommer titti och hälsar på! blir frisersalong här idag :) skla klippa niklas nu och sen ska de färgas hår med titti!

häv a najs däj!

trubbel i paradiset...

"snacket" gick inte så bra igår titti!

FANFANFAN!!!

tisdag

snart blir de prommis till arbetsförmedlingen i de fina vädret! sen vet ja inte riktigt vad som är på agendan idag...

toppenfest i lördags iaf! de kom och for folk hela tiden så de var ganska mycket :) himla trevligt! kul att de går o ha mycket folk i en 2:a också :) första ggn som de var mixat niklas kompisar med mina, men de funka ju galant! hoppas på en inflyttningsfest snart då också, men ja vågar inte fråga riktigt än ;) borde ha den i april, då har vi bott här i sex månader, så de blir ett litet sex-månaders-jubileum! men vi får väl se!

jaja nu ska ja ta mej ut i de underbara vädret! fårön runt på lördag?

ha de !

RSS 2.0