aaaah!!!

fick just en riktig surprise! samira ringer och säger att hon är i pite!!! jäkla myglare och ja har inte fått veta nått...tobbe ville ge igen för att vi aldrig sa nått om när ja for till gbg. så nu fick ja allt så ja teg! men kulsom fan var de :D och ja som hade tänkt ringa hon igår och allt :) hahah!

men dom är då på väg till sikfors snart också så snart får ja träffa henne :) hihi vad glad ja blev nu!!!

helg osv.

igår var de dinner and movie med swedbank! riktgit trevligt faktist :) sen drog vi ett gäng hem till mej och hade en liten efterfest för att sedan dra vidare till kalles, men ja banga i sista minuten, blev så himla trött (toffel) :P
vi såg Sommaren med Göran och fick mat på Valdinos.

idag är de fredag och ja är i sikfors, ska ut och rida med mor och få mej nån middag. har ju fått ny kyl och liten frys nu! så jäkla klockrent! blev 1000 ggr bättre än tidigare!
får se vad som händer ikväll .. var ganska sugen på bio igen faktist. men vi får väl se vad vi hittar på :)

imorgon, lördag, så kanske madde KOMMER !! tjohoo :D hon ringde igår och ffråga va ja skulle göra, så de skulle va himla kul om hon kommer :)

måste bara berätta om förra helgen också snabbt. på fredagen provade ja nått nytt som var så himla kul och som ja verkligen rekommenderar ALLA att prova på! BILKURRAGÖMMA!
Vi samlades 7 fulla bilar på Coop-parkeringen. så tar man mobilnumret från person från varje bil. sen far 1 bil och gömmer sej . sen skickar han ett sms till dom 6 kvarvarande bilarna. sms:et innehåller en ledtråd på var han gömt sej. så bär de iväg! sen så kommer de en ny ledtråd var 5:e minut. självklart så måste man ju ha gjort upp i förväg ett område tex. i öjebyn får man bara gömma sej. VART SOM HELST i öjebyn :) hihi grymt kul var de då iaf!

sen lördagen så var de party hemma hos mej! vi var inbte så många och så splittrades vi lite när vi skulle gå ut, men förfesten var då rolig iaf. och ja hade då kul ute också :)

söndag så var ja och niklas och hälsade på hans mormor! haha de var kul :) ett riktigt charmtroll var hon också :) hihi :) 

sen så måste ja även lägga till att ja har fått två veckor till på swedbank! yeah :) nu ska ja köra stenhårt :)

elin + niklas = sant

idag är ja i sikan och ska ut och rida med mor. sen ska ja mest troligt sova över och isåfall sova i husvagnen! kan bli riktigt mysigt tror jag :)

igår var de för övrigt fem månader för mej och niklas. detta firades inte på något speciellt sätt, men kändes ändå speciellt för att vi kom fram till datumet för typ en vecka sen :p och de blev de datum som ja kände hade en speciell plats i mitt hjärta. 14 april <3

puss älskling

ny mobil :)

idag har jag köp mej en ny mobil! en sony ericsson w980. mycket fin och rymmer väldigt mycket, 8gb. har faktist shoppat en del denna veckan, men ska dra ner på dedär nu tror ja :) blir ingen turkland-resa för mej, ska satsa stort på irland resan istället som är planerad den 23:e? november, är inte riktigt säker, petra sa nått om twilight-tvåan att den går på bio där i kring som man ju måste se! har förresten fått låna ettans bok utav katta idag när ja var och titta på hennes och jens lägenhet, så ja ska ta itu med att börja läsa den :) såg idag att ja visst bara jobbar två kvällar nästa vecka och de kan ju va skönt :) ser fran emot den 24:e då vi ska på bio och middag med jobbet, blir säkert trevligt :)

i helgen är ja i sikan. mor o far är med husvagnen, så de blev att vara djurvakt. men de gör ja så gärna! slappt och skönt :) och så kommer ju niklas imorrn så då blir de ännu mysigare :) kanske far på stugan men vi får se.

Nästa helg - Drinkafton med brudarna, hemma hos JAG! 

har lite funderingar över en viss person... vad håller du på med? känner du dej träffad så kan du ju höra av dej och förklara...tack.

....

jaja ha en fin helg allesammans!

jag sitter och funderar..

.. på om jag ska skaffa en kompis till amadeus eller inte! en pojk till så klart isåfall , vill ju inte ha några olyckor :P

är i sikfors och ska ut och rida med mor snart är de tänkt :)

vet förresten inte om ja sa de tidigare men dagen innan ja for till göteborg så var ja hos frisören och slingase håret! så ja är lite ljusare nu, men har tänkt fara och slinga mera snart igen :) dock så tror ja inte att ja gör HELA håret då, utan bara översta.. japp så nu vet ni de! nu ska ja ut och rida och så får ja fortsätta fundera på mitt världsproblem angående amadeus vän.. vill ju inte göra nåt förhastat :)

puss 

RSS 2.0