pdol

..är nu över och de känns gode skönt faktist! dock jävla piss att ja har blivit cp-förkyld :/

pdol var värt då ja slapp betala nåt, men de hade aldrig vart värt annars tror ja :P

är hos mor och far nu och ska äta grillat :) gott!

söndag!

igår när petra kom så fråga hon om ja ville med på bio idag och se harry p. de ville ja självklart så idag blir de bio! dock kl 15.30 så ja får ta och skynda mej hem från sikan idag :)

de har varit otroligt skönt med en lugn och fridfull helg :) lite tråkigt att börja jobba imorrn då niklas ju har semester och allt nu :/ men ja jobbar ju eftermiddag så ja behöver åtminstone inte stiga upp tidigt.

jaja nu ska ja ut i solen och hinna steka lite innan de bär iväg till staden :)

hörs o ses :)

lördag idag

och ja är fortfarande i sikfors! petra är på daniels stuga som är vid våran stuga som bara ligger en bit härifrån så hon ska nog komma hit en sväng och hälsa på :) idag har ja bara tagit de lungt, tvättat lite och solat när de har gått. har just käkat lite och ikväll är de batman som gäller!

har funderat ett tag på en grej och ja tror att ja har bestämt mej för att genomföra de... ja ska prova på livet som rödhårig! har dock inte bestämt än vilken sorts röd, nyans osv... om de finns tid så blir de att göra de redan nu i veckan. får höra vad frisören säger om vilken färg som skulle passa min hy bäst.

på onsdag börjar pdol. jag jobbar eftermiddag så ja kommer inte kunna fara dit torsdag eftersom ja slutar halv två och de stänger kl ett då. men ja antar att ja ska dit både fredag och lördag. är lite irriterad över att björn rosenström ska spela på sjöbodan på lördag för ja hade gärna velat se han också! han kunde väl ha varit nån annan helg...

men nu kom petra så nu måste ja sluta!

hejs!

äntligen fredag!

en lugn helg i sikan med tv-mys blir de . ska sköta djuren medan mor och far är ute med ny-husvagnen :) dock så är lillebror ju också hemma men de går ju bra de med!

i veckan har ja jobbat förmiddag och i tisdags till onsdagen for jag och niklas och sov på stugan :) MYS! vi for ut med båten och sen grillade vi korv och sen gick vi in o såg lotta på lisseberg :) riktigt sommarmys! var förjävligt att stiga upp fem för att fara och jobba men de var fasiken värt de ;) varför vi inte väntade till helgen är för att min morbror som äger stugan kommer från sthlm och ska bo där under semestern, plus att niklas skulle fara och fiska någerst.. kommer inte ihåg vart de var.. men som sagt, mys var de och vi bestämde oss för att fara dit nån helg när morbror och magnus har farit hem till huvudstaden igen.
annars så har de inte hänt så mkt.. var ju btw till boden en sväng och hälsade på titti :) var riktigt trevligt, ska ta mej en ordentlig sväng dit snart också!

jaja nu ska ja se jägarna, ska även se batman-weekend på sexan hade ja tänkt , men de börjar imorrn. får ej missas :)

ha en trevligt helg :)

gårdagen!

igår var de inflyttningsfest hos petra och daniel ! en mycket trevlig kväll :) jag och niklas började lite smått hemma hos honom och sen drog vi vidare till petra och danne där de var hyfsat mycke med folk :) blev sedan en liten utgång till kalles på kanske en timme högst?  sen blev de biggan och sen hem! mycket roligt och trevligt som sagt :)

är nu hemma i sikan och spanar in den nya husvagnen och ska sedan få kräftsoppa. gott :)

på måndag fyller hjärtat år och då ska ja bjuda han på tacotårta som han inte tidigare har smakat så de blir intressant o se vad han tycker om de! :)

gbg i augusti då kanske? i think so ;p

puss

RSS 2.0