helgen

börjar idag och ikväll kommer titti till mej! :) wiie :D  blir jävligt lungt ikväll för att sedan ta oss an stan och partaj imorrn! blir nog bra de :)

jag skulle vilja vinna pengar .. mycke pengar!

sen så skulle ja även vilja tatuera mej och kanske en till piercing? vill tatuera in en text uti smalbenet. "la dolce vita" är ja inne på just nu men ja får väl se vad de blir.. den ska göras snarast möjligt!

jaja ha en trevlig helg allesammans!

ibland är livet svårt..

..och då måste man se livet från den ljusa sidan! Men vart är de förbaskade ljuset när man behöver de?

Nog om detta.

I tisdags så påbörjade ja min praktik på SCA och de har gått bra hittills iallafall och de är ju alltid något...hade glömt bort hur förbaskat ont i fötterna man får.. blir nog en lugn helg skulle ja tro!

Påskdagen

i fredags så var ja och niklas i sikfors hela dagen! tog med oss mormor också. vi satt på lotjärn och stekte typ hela dan, var så grymt varmt i solen! sen var de go' mat :) dock inget traditionellt påsk-bord men de tycker ja inte om särskilt mycket så de gjorde inget att vi fick filé och potatisgratäng istället! och påsk-skinkan fanns med också!

igår vat ja också i sikfors, men själv denna gång.. fick rester från långfredan och så såg vi filmen "marley och jag", tyckte den var bra , men absolut inte särskilt rolig och väldigt sorgligt slut.. både ja och mamma satt och grina som nå tokar :P sen for ja in till stan och så blev de lite party med linda och hennes bror, brors vän och brors flickvän! en väldigt trevlig kväll :)

idag så är ja i sikfors IGEN och vi har just kommit tillbaka från lomtjärn där vi alltid sitter när de är fint väder. vet inte hur länge ja blir idag .. sitter just nu och ser på x-effect på Mtv, himla sjukt program..

jaja hoppas alla har haft en trevlig påsk nu och njutit av ledighet dom som kunnat :) puss


Skärtorsdag

planerna inför påsken är på ett ungefär så att vi kommer vara i sikan imorrn (ja och niklas) sen på lördag så kommer ja va i sikan och niklas i kåbban, sen på kvällen kanske de blir party någerst i stan om man hittar nån sådan ;) kanske till och med får med mej titti på partaj ;D hon ska ju också va i sikan i helgen..

har äntligen fått klart med praktik grejset och ja börjar på tisdag på SCA där ja var i somras och förhoppningsvis så får ja där till sommarn också!

kan ju även berätta för dom som inte redan vet, att ja numera finns tillgänglig på facebook :) och ja tycker de är dags att titti också skaffar sej en sådan :> hihi

har fortfarande inte varit och sett avatar på bio men de blir förhoppningsvis av SNART! men man vågar ju inte hoppas för mycket när man ska gå på bio med världens segaste människa när de gäller att ta tag i saker...förlåt niklas men så är de. men ja älskar dej ändå! ett år den 14:e <3

hm tjaa sen vet ja inte riktigt vad ja mer ska ta och berätta .. samira kommer upp till valborg kanske! yeah vad kul!! var så himla länge sen ja träffa henne, saknar henne som tusan!!! och då har de förhoppningsvis börjat bli bra väder också.. kanske inte som i gbg men liiite iaf :)

jaja nu får ni ha de så bra och hoppas ni får en trevlig och underbar påsk!

GLAD PÅSK ALLIHOPA! :)

RSS 2.0