you and i are so over!

allt är bra. har inte så mkt att skriva faktist... from nu så kommer ja att bo på heltid i stan eller lägenheten är då min i andra hand from den 1:a januari! så då blir ja o ami stadsbor :)

mr karl och jag är SO over som de bara är möjligt. han ljuger och är patetisk och den mest idiotiska jävla idiot ja någonsin träffat... så de känns jättebra att de är över faktist :) nu kan ja ge den andra en ärlig chans och verkligen få tid att känna efter ordentligt.

imorrn blir de finmiddag på golden dragon med ett gäng och sen blir de lägenhetsfest och nyår!!!! wihoo :) blir säkert jättebra de! ska träffa en massa folk och bara ha trevligt :)

happy new-year everybody!

julen :)

i tisdags så var de lilla julafton med familjen! då öppnade vi alla paketen för att vi är hos mormor på julafton och de är ju bara jobbigt att ta med grejerna dit, plus att vi inte har tid att öppna dom på morgonen innan vi far dit.

hur som helst så fick ja då de ja hade önskat mej! playstation 2 med singstar och guitar hero, en guldig dammsugare, presentkort från vila (av tobbe o samira) och så lite mer grejs! blev dock inga skridskor men de visste ja redan att de inte skulle bli.

sen var vi hos mormor igår då. åt, åt och åt typ... men så brukar de ju bli på julen :) sen när vi kom hem så satt ja mej och lira lite guitar hero innan ja gick och sov.

idag är de juldagen vilket innebär utgång. men först så kommer släkten hit och käkar så de blir stan sen :) men samira kommer ju hit och äter och de är hon ja ska va med ikväll så de blir bra! och kusinerna ska ju också ut och dom kommer också så de kan bli riktigt kul dehär :) hoppas bara allt går bra med utgången...

jaja nu ska ja städa lite och duscha osv.. sen hade ja tänkt träffa titti en sväng också ju nu när hon är i sikan och allt :)

hoppas ni haft en bra jul allihopa!

puss

heeehe

ja ännu en helg har gått förbi.... fredag så var de party i sikan för dorro , som fyllt 19 :) lyckligt tjej :)
lördag så var de överraskningsfest för micke :) han blev väldigt överraskad :) träffade den mest vulgära homosexuella man som jag någonsin träffat på den festen! haha så underbar karl ;D sen blev de utgång och sen mys med mr karl ;P söndag var de lilla julafton med brudarna hemma hos mmej . riktigt trevligt må ja säga :)

allt är klart inför julen så ja vill bara säga GOD JUL till alla och ha de så himla bra!

imorrn blire julklapps öppning ;)

julbak :)

idag var de upp tidigt till skolan som gällde.. sen for ja till samiras lägenhet och sov några timmar. sen gick vi ner till stan och ja har äntligen fixat klart med allas julklappar! fortfarande lite tjorv med en men men!

sen for vi på coop och köpte en massa ingredienser till bakverk som vi sku göra :) sen bar de hem till sikan för att baka! men de tog ett tag innan vi kom igång med de.. vet inte riktigt vad vi höll på med :O eller jag.. fick fnatt och börja dansa och showa och grejer... men de blir så ibland för mej så de är okej :) men tillslut så vi då igång och gjorde rocky roads, typ 5 mins kola med en massa olika koler och marchmallows och grejer i. sen så gjorde vi nån sorts pepparkaks-maräng-grejsimojs. . typ pepparkaksdeg och så smetar man på marängdeg på de och så her man de i ugnen. blev lite misslyckat men de var ganska gulligt när de just var klart, såg ut som värsta vinterlandet på plåten :) sen så kom vi till mitt experiment som blev helt underbar!!! jag gjorde en kladdkaks-smet med kanel i och så blandade jag i krossad mörk blockchoklad och så in i ugnen. sen när ja tog ut den så "snöade" jag på lite kanel och florsocker som dekoration. den blev helt underbar och precis sådär julig som ja hoppades på :)

sen så gjorde jag fransk maikyr på samiras naglar, blev inte så pjåkigt med tanke på att de var första ggn för mej! sen kom bror och så for dom för ett tag sen! så nu ska ja väl gå o lägga mej eller nåt .
hejs!

if i were a boy...

It´s a little too late for you to come back, say "it was just a mistake",
 think i´ll forgive you like that? If you thought I would wait for you, you thought wrong.
But you´re just a boy, and you don´t understand, how it feels to love a girl,
someday you´ll wish you were a better man.

You don´t listen to her and you don´t care how it hurts,
until you loose the one you wanted, cause you´ve taken her for granted
and everything you had got destroyed...
But you´re just a boy.

idag har de inte hnt så mkt...

men jag har ändå fixat en del grejer som behövt fixats så de är ju bra!

sen fick ja lönespes idag och världens fetaste lön!!!!!! älskar när man förväntar sej att bara få nåra tusen och så får man mycke mer ;D

wihooo :)

puss

julskinka och dallassallad (lovely)

på en hårdbrödmacka är nog de godaste som finns!! käkar de till frukost nästan varje dag fram till jul den här tiden på året :) men de e ju baske mej bara en vecka och en dag kvar nu!!!!!!!!!!
och på söndag så är de lilla julafton med the ladies :) lovley!

hm.. vad ska man hitta på idag då? pussas lite med ami kanske ;) sötfjärt

i want you to want me

i fredags så var jag bara hemma och såg idolfinalen med päronen i sikfors :) skönt måste ja säga . dock så hände ju de fulaste när ja skulle sova . . ja hade slagit av mobilen , men kring 2 så kom ja på att ja ville ställa väckarn så ja slår på den igen och då hade ja fått 3 sms av två olika personer . båda hade skrivit ungefär likadant : varför är du it på kalles ikväll? ursäkta!!! den enda kvällen ja inte far dit (ja e ju typ stammis) så blir man efterlyst.. och av dom två personer som ja absolut helst vill bli efterlyst av också för den delen ;) den natten sov ja som en drottning :)

lördag så hade vi lusse/tomte tema fest och förfesten var väldigt trevlig och rolig! dock så var de inte så kul ute sen , men men. fick lite snedfylla och bli ilsken utav mej. usch usch. slog ju inte nån iaf som tur var.

söndag så var man dek hela dagen ungefär. ja o samira for på stan bara för att låssas som att vi inte var bakis :p sen på kvällen så for ja till petra och hängde där ett tag. sen skrev ja ett ilsket sms till "karln" så de blev att ja for dit och hälsade på. första ggn sen haan sa att han bara vill va kompis. gick faktist hyffsat bra :) inga sura miner iaf och ja tror att ja kan gå med på att va kompis faktist . men helst så vill ja ju ändå att han ska ändra mej. och om ja får säga de själv så tror ja inte att de är en omöjlighet. men vi får väl se vad som händer, vi har ju inte pratat igenom de som hänt ännu. sen så finns de ju möjligtvis en tredje person med i bilden och ja vill inte göra nån irriterad eller ledsen. men hur avslutar man något som inte ens är påbörjat?

idag har ja vart på skolan , sen stan, sen skjutsat samira och malin till jobbet och sen så for ja hem och nu sitter ja hemma i sikan och väntar på att något ska hända.

den kommande helgen kommer att bli SÅ jobbig. måste typ köra tvådagars men ja tror fan att ja ska va nykter. åtminstone en dag iaf.

puss

visst ja!

.. glömde ju säga, jag har nu äntligen fått en tid för mina snarkningar. dock inte förrän den 16:e januari men men!

not gonna get us

hejsan!

idag var de fredag och idolfinal. stort grattis till allas våran arvidsjaur-bo kevin :) idag har jag faktist inte gjort så mkt.. vakna kring 13 och såg guldkompassen. den var faktist bra, men inte mkt mer än så. har faktist mest bara hängt med ami idag. men de var ju så ja ville ha de också! en lugn och skön fredag hemma i sikfors för en gångs skull! imorrn blire dock stan och prataj. och nästa fredag så ska dorro ha "lågstadiedisco-tema" -fest för att hon fyller år den 16:e! så då blir de att först fara och fira mormor sen blir de att fira dorro på kvällen och sen på lördan blir de att fira micke! så nu kommer jag att ha fullt upp fram till jul kan man säga :)

lyssnar på en gammal t.a.t.u-låt som heter "not gonna get us" den var som catchig på nåt vis.. lite väl mkt techno i början för min smak, men den tar sej som :)

ska nog sova nu tror ja!

ha en trevlig helg hörni :)

 puss

röd drake

idag har ja köpt julklapp till samira och ante! fixade även petras julklapp idag men de bajsade sej ju förstås så de får ja ta och ordna på måndag istället!

ska gp o se röd drake nu. gick på tv idag men vi har den så ja ska se den på dvd istället.

på lördag blir de lucia/tomte tema eller röd-vitt tema :) jag ska va tomte :)

juletider är härliga tider!

och så var de dags igen!

far idag till stan för att slippa stiga upp före faan imorrn.. skolan börjar kl 8.00 nämligen .. mört som tusan.

sen far ja hem imorrnkväll , för att sedan fara ner igen lördag och då stanna till på måndag.

har kommit en bra bit på vägen nu när de gäller julklappar! har klart till mamma, pappa, storebror och till lilla julafton som vi tjejer brukar ha! i år blir de ännu en gång hemma hos mej :)

så nu är de bara lillebror och mormors som saknas. sen så är jag NÄSTAN klar med petras julklapp och jag hoppas hon blir glad för den , för jag blev så himla nöjd med den!! tackar en viss person för hjälpen men vill inte nämna några namn just nu, pga risken att avslöja något :p men du vet ju vem du är så puss på dej :)

på lördag blir de nog fetfest a la lucia :) ska bli kul!

hejsvej!

jag är så jäkla less på dej nu

tänkte fördjupa mej lite i vad som hände under helgen :)

torsdag: bye bye samira!

fredag: hänger på vila där petra jobbar i typ tre timmar pga brist på bättre saker att göra :P haha :) gick omkring och spela cool i en skinnjacka som jag VERKLIGEN vill ha där ifrån!!! sen blev de nykter kväll på kalles med markus och micke :) faktist riktigt trevligt!

lördag: badminton med markus, micke och ante. sen hem till lägenheten för att städa och fixa till mej. sen kom petra förbi en snabbis, men for ganska snabbt. sen kom micke och två kompisar till honom men dom for också ganska snabbt. sen var de tänkt att markus skulle komma men då blev han chaffis, så han kom och for ganska snabbt ock så! så de slutaa med att de bara blev ja och micke :P haha :) men lika trevligt hade vi för de. efter ett par drinkar och lite glass så blev de kalles som vanligt! sen så ville micke hem kring 1,45 så ja tänkte att då går ja väl också hem . men när ja väl kommit upp i lägenheten så kände ja att de INTE var dags att sova för mej ännu , så ja ringde kusin-anna och så blev de att ja for och mötte henne och sofia och så for vi på adanas och käka. som tur var så var brorsan där och bjöd oss på mat :)    de hela sluta med att ja inte fick sova förrens 8.30 på morronen!!! och då blev de typ till 14.00...

söndag: när ja väl tagit mej upp så försökte ja äta lite mat och så ringer markus och hör om ja ska me och spela badminton idag också.. min spontana reaktion just då blir "aldrig i livet" men de sluta med att ja for och spela iaf. sen for ja och handlade mat och så for ja till lägenheten och tog mej ett bad och sen åt ja mat och såg film och bara tog de lugnt och skönt :)

måndag: idag så var de första dan på "skolan" . de var lite stressigt men de gick bra!

nej nu tror ja att ja ska gå och se film och sova!

puss


bra helg

har bott i samiras lägenhet medan hin vart i stohlm . blev faktist en nyttig helg för mej!

kanelbullar är gott :9

har solat idag. vill bli brun!!!

öhm...

ja ska alltså börja på komvux på måndag.. jahaa.

ska läsa matte och nk B. blir klar med de i mars, så sen får ja se vad de blir! om de blir ambulans sjukvårdare ellr hur de blri!

sova nu.

hihi

amadeus är söt <3

uykbuugbgfui

just nu är jag så fruktansvärt harry potter kåt så jag vet inte vad jag ska ta mej till!!!!! vill se filmen nu!!!!!!!!!!!!

17 juli 2009 kan väl va imorrn istället?

näe nu gå jag och spelar harry potter spelet på xbox!

bajs.



vägledningscentrum

ska ja till imorrn och prata om mitt kanske framtida yrke som ambulanssjukvårdare. vet dock inte vart de är, så de blir att fara i tid så man har tid att yra omkring lite :p

idag blir nog en lugn dag. imorrn blir de fullt upp. först vägledningscentrum, sen lunch med petra och katta. sen ska ja träffa sandra och kanske laga middag med henne :)

annars så händer väl inte så mycket i veckan .. samira far till sthlm och gbg några dagar och hon har sagt att jag får vara i lägenheten under tiden om jag vill :) så jag får se hur ja gör. hade vart kul ju. dock less på att packa väskan :p

ska ta en fika med linda nån dag också! :)

måste ju börja köpa julklappar också för tusan :/  jaja!

RSS 2.0