slarv-schosa!

Hej! Jag heter Elin och jag har slarvat med maten fredag, söndag och måndag! Så nu idag, tisdag, gäller det att ta nya tag så att jag inte faller tillbaka... men såg till igår så att de inte går att stoppa i sig någon skit idag! HEHE så dåligt gick de igår... typ kalla mej "hets-ätarn" sen "ajaj-i-magen" ... HUR SOM HELST så vill jag bara säga FUCK that shit, nya tag nu! och JAG TROR PÅ MEJ SJÄLV även fast jag har pms.
sen så vill jag tillägga att jag ibland stavar mig, mej och sig, sej, men de skiter jag i.

Nu blir de nog antingen prommis eller trampning... kanske.

it´s my birthday!

idag har jag haft kalas för hela slanten ;) mat och fika! kyckling-taco-tårta, köttfärs-taco-limpa och vanlig tacos(självplock!) sen så har jag haft GI-muffins, chokladbollar, brownies, mariakaka, och en GI-jordgubbstårta som blev jättegod! jag har fått jättefina presenter; en grillpanna, svart sängöverkast, ett ljus, TULPANER i massor ;) pengar och en webkamera som jag inte tror att jag har tänkt behålla! tror inte jag kommer använda den så mkt... sen så har jag fått ett hopp-rep och en rock-ring som var i barnstorlek, men som får duga tills jag får den riktiga ;)

bra grejer! :) nu blir de nog att sova! tar på krafterna att ha storkalas...

sov gott!

ständing för hela slanten...

...är vad som gäller idag! tvättning, dammsugning, bädda rent osv. sen kommer bus-frans hit ikväll :) får man ta sig ut på lite prommenad också!

imorrn hade ja försökt tänkt ta mig till solariet. hoppas bara de inte ar så jävla kallt som de var igår och ÄR idag!

jaja dags att sätta igång så man hinner med allt ;)

HA EN BRA DAG! :D

oc

jobbade förra helgen också, men denna helg ser de ut att bli ledigt! har inte jobbat på en vecka snart och man blir nalta rastlös kan man säga... tur att man har OC som ja har börjat nöta :) är nu på 3:e säsongen, just nu är de en riktig heting med också mm-mm ;)

har fyllt på min gästlista till mitt party också. eftersom de är så få som svarat hittills så tänkte ja att "va bra då kan ja ju fylla på och bjuda allihopa som ja velat bjuda då" :) har inte vågat bjuda alla direkt för då skulle de finnas en risk att de hade blivit 50 pers i lägenheten... men de tror ja inte de blir :p

siktar stenhårt på en utlandsresa i slutet av maj! hoppas de blir så :D jag och titti i värmen, himla mys :)

Workin' the weekend

fick idag förfrågan om att jobba i helgen, vilket var lite oväntat med tanke på att jag just fått höra att de inte skulle bli så mycke jobb en tid framöver.. så de var ju en trevlig överraskning! skönt att få jobba mer än EN dag denna månad iaf! och man får ju bäst betalt på helgen också så de är ju alltid ett plus ;)

hehe niklas har fått sina glasögon idag, så nu mer är jag tillsammans med en glasögon-orm! 8-)

22 bast firas med buller och bong!

den 20:e fyller ja 22år och den 26:e blir de partej! jag vet ju redan några som inte kan komma eftersom dom inte kommer att finnas i piteå eller ens i sverige när festen är... vilket ju är tråkigt men så är de!

hihi hoppas ja får fina presenter xD

sen så har ju titti fest den 18:e också och de blir ju kul :)

ser inte så bra ut på jobbfronten just nu, dom ska tydligen inte ta in nån extra i några veckor framöver, vilket ju är jävligt surt för min del! men då får ja passa på att engagera mig i annat, som är minst lika viktigt! :)

RSS 2.0