what´s in your head? zombie.

käkar morot.. och funderar.. och lyssnar på cranberries... kommer inte fram till så mycket.. som vanligt!

another mother´s breaking heart is taking over. and the violence cause' such silence we must be misstaking. its the same old theme since 1916 in your head, in your head they´re still figthing. with their tanks and their bombs and their bombs and their guns, in your head, in your head, they are dying.

bajs vilken bra låt ;) nöter den som fasiken just nu!

... jag tror att han är den lama fisken i mitt hjärta...

SÖT <3

nu ska jag gå och dö eller nått.   

                                                                                           puss

this is SO not the time to be yourself!

jag står och plockar ur diskmaskinen medan pappa lagar mat och lillebror sitter med en kompis i datarummet. mitt inne i min egna värld så sjunger jag min alldeles EGNA version av jordin sparks "no air". pötsligt slutar pappa skära korven och kollar på mej och ropar mitt namn. förvånad över att någon kan avbryta mitt vackra solonummer kollar jag något förbryllat upp på min far och får fram ett korthugget: hvah?  han påminner mej om gästen som sitter i datarummet och säger med ett leende på läpparna: det är inte riktigt läge för dej att vara dej själv just nu. då börjar jag ju självklart att asgarva och jag tror INTE att antes kompis fann mej mer normal när han hörde detta, eftersom att dom förmodligen inte hört det jag och pappa har pratat om. det enda han hör är ett plötsligt utbrott av skratt ifrån mej... sorry ante! :P hehe

weeser - pork and beans

amadeus <3

ointressant?

jaa hörni... under veckan har absolut ingenting hänt.känner mej väldigt ointressant för tillfället måste ja säga! ganska ointresserad också för den delen.. hatar vardagar!

men nu ni! nu är de allt helg. och vad händer då? ikväll blir de att sitta på nodo med markus och nån brud. sen vet ja faktiskt inte mer än så.. förhoppningsvis nått riktigt spännande :)

varför? på grund av balansen...


jaja ska dra till staden nu! kankse ses :)

puss!


tihi :)

igår vart absolut inte som jag någonsin vågat trott :O klockan 21 hör P av sej o frågar vad som händer ikväll och jag hade ju som bara tänkt ta de lungt.. då säger han att han ska ut och då piggna ja plötsligt till, kommer på att dorro festar så ja ringer henne, far dit, är väl framme kring 23. sitter där ett tag, far på pentan och tråkar (jag var nykter) bland tusentals folk. då ska dorro på big boy med nån , men ja stannar ett tag med petra o dom . sen tappar ja bort dom, så ja går till biggan och träffar dorro. irriterad över att karln ej hört av sej. men då tillslut så plingar de till i telefonen :) P!! wihoo :) så då gick jag och träffa han osv osv... :)

de var allt trevligt de ;d


 hihi dehär är så spännande ;p

  

   puss!


va säg gårdagen ens?

jaa.. man kan ju lungt säga att ja har fått en helt ny syn på saker och ting..

de bästa är helt klart att ha många olika så att man slipper bry sej om en hela tiden.

igår var de partaj! ja for till markus och sen gick vi till sofia. sen kom david också! devar en trevlig kväll :) sen blev de pentan och sen tänkte ja gå på kalles, men då träffa ja en arbets-kamrat så ja hängde med han o käka ist.. sen krascha vi en annan arbets-kamrats hem och sov där. fick väl sova ca 2-3 timmar pga att markus ringer kl 7 på morgonen för att berätta att han just vaknat och att han hade somnat i badkaret :O jaja så kan de gå! får se vad som händer ikväll. P verkade inte så sugen på att komma hit så ja får försöka styra upp nått annat att hitta på ..

tack för en trevlig kväll igår, alla som jag träffa :)

puss

redan torsdag :O

nyss var de ju bara måndag ju.. jaha! ja vet då inte ens vad som händer i helgen, förutom att ja inte kan fara till boden som jag tänkt, pga att ja måste va djurskötare på lördag. jaja de får bli en annan helg :)

sen vet ja inte heller vad som händer nästa vecka ! vart ska ja jobba? oj vad ja känner mej o-uppdaterad just nu...

jaja!

gott med tacos :9

käka just tacos. de var urgott :)

fick idag veta att de inte blir nått mer fermaco efter fredag :( bajs.. får se vad chefen hittar på åt mej då!

amadeus <3 sötast i världen är han :)

så lejd man får va...

idag har vart en otroligt påfrestande och jobbig dag på jobbet, men den gick ändå hyfsat fort så de gick som bra ändå :)

män  måste ju verkligen vara dom mest mystiska varelser som jag någonsin träffat på... men de har nog alla förstått vid det här laget! att killar är nått jag aldrig riktigt kommer förstå mej på.  men då är ju jag också en människa som bryr mej onödigt mycket om dom också så jag antar att jag får skylla mej själv :p man ska tydligen bry sej så lite som bara möjligt eller nåt?

P, killen från i fredags, är då verkligen mystisk. har ingen aning hur de kommer gå dära. de är som både spännande och irriterande på samma gång, men då har ju jag inget tålamod heller... jaja skit samma var de väl?

jaja får sevad som händer i helgen. ännu ärdet ju bara måndag.

puss




man vet aldrig

fredagen började med middag hos katta, sen for jag vidare till dorro för lite partaj. trevligt var de! och trevligare skulle de bli också ;p for på kalles och träffade en massa folk. en speciellt trevlig träffa jag också! han är söt :) blir spännande att se vad som händer dära.. man vet ju som aldrig.

idag ska jag stå i kiosken på fotbollsplanen, gör en tjänst åt katta. men det gör jag så gärna så de e då inga problem :)

igår gick jag och la mej 21.30 och steg idag upp typ ett! så jag har sovit mer än 15h inatt och jag känner mej ändå inte pigg nu. har nog sovit för mkt..

jaja nu ska jag gå o göra mej redo för kiosken!

ha de! puss

do a little dance, make a little love, get down tonight!

i don´t fall in love - i dance.

såg nyss på idol och jag må då säga att rysningarna var inte nådiga när jag hörde honom sjunga! nu kommer jag inte ihåg vad han hette men han var då bra och söt var han också. hoppas han går låååångt :)


imorrn vankas pyjamasparty. är dock party-dans sugen som fasiken så ja får väl se om de blir något sådant på lördag då kanske? david var ju på om att festa så ja kanske slår honom en pling då.


jaja de blir säkert bra de.. :)


jag är så lycklig för att jag fick idag veta att jag kommer att få vara minst tre veckor till på det stället som jag är och jobbar på just nu! och de känns så himla bra, för jag vill verkligen inte därifrån!!!! trivs så bra med karlarna denna :) haha fermeco forever som min chef sa igår när jag prata med honom ;p

jaja ska sova eller nått nu! ha de bra puss!


RSS 2.0