kanske ska tillägga..

..att jag ju självklart har köpt klart alla julklappar också :) de ordnade sej precis som ja trodde .  jaj de var bara de ja tänkte säga. får ta och berätta efter jul vad ja köpt till alla :)

dan före dan före dan före dopparedan!

nu är de endast tre dagar kvar till julafton! idag kl 15 ska ja, marcus, micke och andreas spela bowling. spelade bowling i torsdags med mormor och niklas och mormor visade mej lite knep så att ja blev mycke bättre på de! sen ikväll så kanske de blir att spela bandy med mickes jobb.

i lördags så fyllde mormor 70 år och då var de kalas :) go mat och sen ut på den nya sportbaren challenge! sen så firade vi micke på tolvslaget eftersom att han fyllde 21 då :)

jaja om vi inte hörs nåt mer före jul så vill ja bara säga GOD JUL och GOTT NYTT ÅR , så ses vi nästa år isf :)

PUSS

förkyld..

min hals är typ hur svullen som helst! ont i hela kroppen . har känt mej som en 90 åring i natt när ja har sovit.. och vaknat flera ggr har ja gjort också. jag hatar att vara förkyld :( bläää!


mörk igen!

japp nu är mitt hår nästan tillbaks till de normala.. typ mörk röd-brun skulle ja vilja kalla de...

köpte sims 2 för nån dag sen (vågade inte köpa trean, var orolig att de inte skulle funka på min dator). de var inte riktigt lika spännande som jag hade väntat mej , men de dög väl.. är kul att bygga hus iaf.

har inte köpt nåra julklappar ännu men de hinns nog!

VAD händer till helgen??

pepparkakor

julstämningen börjar tidigt i år! för en vecka sen när jag kommit mej hem från irland, så julpyntade jag och i lördags så var ja på lilla julafton hos markus. och idag har ja bakat pepparkakor! inte att glömma så har ja och niklas sett julkalendern från 1996: mysteriet på greveholm. den såg vi klart idag också :) japp så nu återstår bara julklapps inköpen och sen självklart också självaste julafton! ja må tro att de blir en hel del fest fram tills dess :) kulkul!

God Jul !

RSS 2.0