sikfors hela veckan :)

from igår fram till söndag ska ja va i sikan och ta hand om djuren medan mami och papi är i turkiet :) avslutade som sagt min praktik i fredags, så ja kommer va ledig i typ tre veckor nu innan ja börjar jobba ... både skönt och jobbigt faktist! skönt för de uppenbara och jobbigt för att de hade varit bättre att jobba och tjäna peninga!

trodde ja skulle få besök idag men de verka då inte bli av.. så då får niklas allt ta och komma hit istället! hoppas ja då :)

jaja ska gå ut och se om de kommer fram nån sol så man kan steka nu när man är ledig .

blabla!

kort hår...!

blev less på mitt hårsvall som hängde som en trasig gardin på ryggen så de blev att klippa av de.. mor gjorde de åt mej så nu är till axlarna typ. kommer dock måsta ha så ett tag så att ALLT slitet far bort, men ja vill ju som inte klippa allt på direkt för då skulle de bli så himla kort! jaja trivs inte så jättebra i de ännu, för ja har ingen aning om hur ja ska göra för at de ska bli fint :/ har nästan lust att be mamma klippa mer så de inte går att göra nånting alls med de så slipper ja tänka på de... de är alltså slitet sen ja blonderade mitt hår för typ ett halvår sen... nån som har nåt bra förslag på frisyrer som går att göra??

sikfors!

påvägen hit så kastar ja ett öga hos grannen och vem är där om inte titti! och de sjuka är att ja bara sekunder innan tänker exakt den tanken.. att dom ska va där alltså. himla flum :) men personligen så tycker ja ju att man hör av sej om man ska till piteå!

har just tvättat och dammsugat bilen iaf , var lite därför ja kom hit .  sen också att umgås med familjen såklart :)

nu för tiden så är de bara jobb jobb jobb som gäller och ungefär de enda ja orkar med också för den delen ... men de går då för sej än så länge :)

nu sitter vi och ser på "så ska de låta" och de ska ja fortsätta med nu!!!!

hejsvej!

RSS 2.0