första advent

helgen blev inte ritigt som jag trott, men de hade ju vart tråkigt ned en förutsägbar helg, vilket de absolut inte var!

i fredags så var jag på thai garden med en massa brudar och käkade underbart god mat :) senfor alla en sväng till en som heter mona och sen blev de utgång på toxic. träffade en före detta klasskamrat som nästan aldrig är ute så de var ju trevligt. men för övrigt så var de en ganska så ointressant kväll faktist.

igår så blev de att sova halva dan, sen upp och duscha, äta när samira kom, sen sminka sej, sen for jag iväg till guldkusten för att hälsa på ett äng som hade fest! blev inte så långvarig där, drog tillbaka in till stan, for till en annan fest, sen hörde micke av sej så då for ja till den festen och sen tillbaka till den andra och sen for vi till kalles. där hinner jag vara i kanske en kvart, sen får jag höra nåt jättetråkigt och så blir jag ledsen och så for jag hem till samira och såg på sex and the city till kl 5 på morronen.  måste säga att de var riktigt sönt att få gråta ut ordentligt, vilket jag verkligen inte hade gjort tidigare.

idag blev de mer sex and the city, sen en sväng på skyltsöndan, sen mer s&tc. petra kom förbi en sväng också :) sen for ja på ica och köpte mamma mia! och glass så de är de som gäller nu :)

har även pratat med "han" idag och vi kankse ska träffas till veckan. ett litet framsteg iaf!

jaja nu ska ja gå och slappa!

puss

can´t read my poker face

idag ska jag till stan . samira ska hitta sej ett par byxor och sen ska vi på thai garden med en massa brudar från hennes jobb :) sen blir de utgång a la toxic. dock så ska ja ju inte dricka så MYCKET. blir nån cider KANSKE. japp!

lördag blir de nog hos cilla och sen KANSKE pentryt. ska då iaf va nykter då tror jag. söndag blir de skyltsöndag och mys :)

blir nog en trevlig helg , hoppas jag då :)

ps. färgade håret igår och de blev jättemörkt!!!!!!

ha en bra helg allesammans :)

tolvslags-kyssen

igår när jag hade klippt mej så gick jag på stan med petra och johanna. lönen rullade in i tisdags så igår var de stor shoppnigspree fastän jag inte tänkt shoppa över huvud taget. jag köpte en jäkla massa småskit som jag aldrig skulle köpt i vanliga fall, men de kändes ju så skönt att få köpa, och få slösa på mej själv. bara jag jag jag och ingen annan. behövde liksom fylla tomrummet med prylar.. säkert nån som känner igen sej?

hur som helst, så köpte jag kläder till nyårsafton. även om de inte är en onödig grej, så känns de inte just nu särskilt lockande med nyårsafton. jag har inte haft ett lyckat nyår eller roligt nyår, sen jag var liten och firade med päronen. visst har de väl vart trevligt att umgås med sina vänner, men de har alltid vart nåt eller hänt nåt som förstört stämningen.

en annan sak som buggar mej med nyår är tolvslags-kyssen. vilket känns speciellt jobbigt i år.

ni vet när man ser på film när dom firar nyår och alla räknar ner till tolvslaget och ropar "happy new year!" och så kysser dom sin älskade och så lever alla lyckliga och bla bla bla. JAG VILL OCKSÅ!!! jag vill också få dela den där underbara tolvslags-kyssen med någon. kyssen som man bara ger till en person som man verkligen verkligen tycker om, och som man vet att "den här personen kommer jag vara tillsammans med länge".
i år så trodde jag faktist att den kyssen skulle komma. kyssen jag inte har delat med någon, skulle faktist bli av i år.

han frågade om jag hade planer på nyår. han frågade om jag ville vara med honom då. han frågade om jag ville följa med honom dit han skulle. även om jag inte skrek ut ett "JAA!!" i ansiktet på honom, så var de just de som ekade i min skalle. "JAA!!" de fanns ingenting jag hellre ville just då.
men sen så gick någonting snett, och "helt plötsligt" så vill han bara vara kompis? what´s up with that??

som jag har konstaterat så många gånger tidigare, så är den manliga rasen något som jag aldrig riktigt kommer förstå mej på. hur mycket jag än analyserar de dom säger och gör, så kommer de aldrig koppla. de är som att man måste ta allt dom säger med en nypa salt.

något gott ska ju alltid komma ur de dåliga och de har de faktist.

* jag har ringt och beställt tid för undersökning av min näsa, pga mina snarkningar.
* jag har bestämt mej för att sluta dricka så mycke sprit.
* jag har kommit på vad jag vill bli, ambulanssjukvårdare.
* jag har köpt en massa crap som gör att jag mår bättre! :)
* jag har kommit på något som jag nästan glömde bort. att i slutänden, så är de vännerna som betyder mest.

fortfarande kvarstår ju att snacka allvar med personen de berör, men jag tror nog att både jag och han vill vänta med de.


"Lugn, det ordnar sej."


julpynt

igår var jag hos en dryg frisör som klippte av mej mitt långa hår.. sa att hon bara skulle ta bort de nödvändigaste, men tydligen så var 6cm nödvändigt. så vad ska man göra? bara att vänta på att de växer ut igen då... tar ju bara ett halvår.

sitter nu och käkar hårdmackor och sen när mamma kommer in så vankas de julpynt. är dock så otaggad som man bara kan bli.


ny dag, inga nya tag

segade som fan upp ur sängen idag.. jobbiga drömmar gjorde att ja inte kände mej utvilad över huvud taget. inte lätt att försöka låta bli tänka på en viss person om man drömmer om personen hela jävla natten...

väl uppe så har ja då iallafall nu vart ute på en ridtur. ska nog fara och sola sen om jag ids...


"blir ändå arg på personen som dumpat dej. han vet fan inte vad han säger nej till!" -tack anna, dina ord värmde :) hoppas du har de bra i italien nu dom sista veckorna. så ses vi när du kommer hem! :)

okej kanske fel benämning att säga "dumpad", men de är ju ändå de enklaste sättet att förklara hur man känner sej. jag känner mej bokstavligen dumpad, dumpad på en soptipp eller nåt... :p jaja jag tar mej väl därifrån så småningom!

tröstätandet har börjat...

har just bakat en kladdkaka och tänker drämka mina sorger i bakelser och äckligt tjocka smörgåsar.. plötsligt har min aptit för mat kommit tillbaka. hoppas bara jag inte blir tjock(are) nu också till råga på allt :p

vill tacka alla mina stödjande vänner :) utan er fungerar ingenting.

jaja nu ska jag gå och tjocka mej och se på tv :) ska bli trevligt .

nyårslöfte: att inte dricka sprit så ofta. och när jag väl gör de, ska jag bara dricka lite. ska börja dricka alkoläsk istället. (lättare att kontrollera och minskar på minnesluckorna.)

behövde inte vänta särskilt länge!

och de var precis som jag anat. har inte särskilt mycket att säga om de egentligen. så här i efterhand så känns de väl bara mer skönt att man vet och att jag slipper gå och fundera på de.

känns ju dock jävligt trist även fast han sa "vi kan väl ändå va kompisar". men de är fan inte särskilt tröstande att höra just då.

kan dock inte sluta tänka på att de känns som att han bara gjorde de för att han känner att han svikit mej. vilket gör att jag fortfarande går och hoppas på att de kanske inte är över trots allt? så dumt av mej...


kiss och bajs


de enda man kan göra är att vänta och se...

......

varför utsätter jag mej själv för sånt här?

mitt psyke är nog inte cut out för kärleksbekymmer...

totalbark...

mm skulle dricka med måtta igår, men de gick ju som de gick... orkar inte gå in på några detaljer, men ja kan ju säga att just nu känns de som att saker och ting kommer gå åt helvete...

varför måste ja fucka upp de gång på gång?

nyduschad

idag har jag vaknat kring 13.00.. både skönt och jobbigt på samma gång faktist. sen har jag vart ut och gått en långpromenad med handis (en av våra hästar) i skogen. sen så har jag nu duschat och ska snart börja med maten. nämligen bara jag och ante hemma ikväll! pytt står på menyn så vi får väl se hur de blir :) får se om ja kanske far och sover i stan ikävll .. sen är de boden som gäller imorrn och stan på lördag :) haha såg i tidningen att ola ska va i småstaden på lördag, vill ju nästan dit och hälsa på :) var ju så trevligt sist jag såg han  ;) haha

jaja får väl se vad som händer . hur som helst så får ni ha de så bra, kära bloggläsare :)

puss

tjalalaaaa

vill bara säga att det gick bra idag!

the world is a wonderful place right now :)

puss!

abstinens

idag har jag faktist köpt mej ett par skor ! vet inte om jag riktigt vill ha dom men jag får väl ta och byta dom isf...

idag har de också vart en ganska tråkig dag och de känns som att man bara går och väntar till helgen.. boden på fredag och staden på lördag :) ännu en nykter helg väntar faktist och de känns ganska skönt måste jag säga.

läskigt imorrn!! jag vill inte... men lika bra att få det gjort.

har en sån fruktansvärd längtan inuti mej just nu ... *suck*

puss ... eller nåt

viva forever

Do you still remember
how we used to be?
Feeling together, believe in whatever
my love has said to me.
Both of us were dreamers
young love in the sun.
Felt like my saviour, my spirit i gave ya
we´d only just begun.

 Hasta manana, always be mine.


Viva forever
I´ll be waiting, everlasting
like the sun.
Live forever, for the moment
ever searching for the one.


Yes, I still remember
every whispered word.
The touch of your skin, giving life from within
like a lovesong that i´ve heard.
Slipping through my fingers like the sands of time.
Promises made, every memory saved
has reflections in my mind.
 Hasta manana, always be mine.


arbetsförmedlingen

japp där var jag idag och de tog väl ca 5 min... sa att ja skulle komma tillbaka på onsdag. har faktiskt vart en ganska tråkig dag idag...
 
from this:



to that:


"tyvärr" så har jag ingen bild på misstaget som skedde mellan dom här två faserna...


i feel fu**ing wonderful

i fredags så var jag hos katta och såg idol ! där var de en massa folk :) petra, linda, johan, cilla, darling och kattas syrra . åt massor av fruktsallad och lite chirre blev de också .  sen bar de iväg till karln och sova där .

lördag så var ja på stan med brudarna och sen middag med samira och bettan . sen fest, vilket innebar alkohol för samiras del och ingen för min del ! men kalles blev de iaf :) var inte där så länge.. for hem till karln istället, som låg och sov. men han vaknade när jag börja pussa på han :) sen så har ja kommit hem för ett tag sen och har just käkat god hemmagjord pizza . ska nu hoppa i duschen :)

måste bara säga att jag har vant mej vid min hårfärg nu . de vart inte så farligt after all :)

har nog vart den underligaste veckan jag någonsin vart med om. men ja kan bara konstatera att ja mår skitbra!

de känns bra nu :)

 puss

so why don´t you kill me?

för mitt hår ser förjävligt ut.

gjorde ju mer slingor igår, men de blev helt misslyckat. blev typ på hela skallen och GULT. fyfan. så idag gjorde jag en som skulle bli ljusbrun, men den blev typ jättemörk, så nu ser ja ut som ett mongo. jävligt kul.

men men, förhoppningsvis så vänjer jag mej väl snart.

satt även på lösnaglar igår för första gången. de blev bra :) dom sitter då kvar än iaf :)

"måste ju förstå att du får alltid sova hos mej gumman" - hihi hur söt får man va? :)

step back to reality

tjosan :) nu var de ju ett sedan jag skrev, så ja tänkte ta en snabb version av vad som hänt den senaste tiden!

fredag så var jag på kalles med micke, min nya vän :) jag hade askul ! dock så var de ju några insidenter som drog ner stämningen, men vi kom snabbt i form igen :) sen blev de veggi-burgare på max ! asgoda för övrigt :)

lördag så var de först middag med samira och cissi och sen for vi alla tre till mona på party :) sen blev de kalles där ica-gänget satt, däribland petra, som jag genast attackerade med en massa pussar. hennes arbetskamrat fick också en hel del pussar, men han sa att de var okej haha :p sen så träffade jag min bror där och hans kompisar. där fanns de med en kille som jag aldrig träffat förr och vi hade väldigt trevligt ihop :) sen så blev de att sussa och sen hem söndag för att fira farsdag ! paapi fick en tröja och en bok och nåt minne till datorn :) han blev väldigt nöjd med de. sen så hade han bakat en massa också så de vart extra trevligt :)

måndag, tisdag och onsdag så har jag vart med den trevliga killen från i helgen :) spännande och se vad som kommer hända där :) 

sen onsdagkväll så var jag med samira, malin och nån mer. satt på nodo och snacka en massa skit :) sen for jag och samira hem till henne och käkade pizza och såg på grey´s ! var egentligen tänkt att jag skulle hem på kvällen, men då började ju att snöa. så då ville ja inte riskera halka hela vägen hem, så de blev att ja sov hos henne :) och sen hem idag tidigt för att sköta djuren ! var förbi på ica och köpte då bla blonderingsmedel som jag hade tänkt göra nu snart :) kul och se hur de blir :)

har inte hört av sej ännu, så de är ju framsteg :) eller vad säger du, samira? :P

nej hörni, ha de bra! som fisken sa... eller alltid säger

 puss

 

trevligt :)

måste ju bara säga att jahar två nya bekantskaper som jag har börjat umgås med :) fick just ett samtal utav en av dom och han undrade vad jag skulle göra i helgen och fråga om ja ville umgås med deras gäng. detta gjorde mej väldigt glad, eftersom att dom är så otroligt trevliga och ja har alltid väldigt kul med dom :) så de var jättekul :)


   såhär har mitt hår blivit, efter att jag har slingat det.. funderar på att slinga liiite till faktist! måste klippa mej också... jaja :)

:P

nu har jag städat klart och sitter och gör absolut ingenting!

 här är en bild från halloween helgen på systrarna graaf och marilyn monroe ;)

RSS 2.0