hem till sikan

idag flyttar jag och ami hem till sikan igen. känns väldigt tråkigt måste jag säga, har som vant mej vid stadslivet nu så... kommer att tjata som fasen på bror min att dom måste flytta så att jagkan få lägenheten nån gång!!

igår var det utgång, kom på de ganska sent så vi tog väl oss ut kring halv ett? typ.. ja och jag var då nykter.  haha emmea var då på G ;p

har vart på wayne´s (eller hur de nu stavas) med petra o cilla , tog oss en toast. de var gott :) is-te i mitt hjärta måste jag ju bara säga! så gott de e!

måste städa nu. men jag kanske far till dorro först. vi får se.

ha de.   puss

skepp ohoj!

ïgår var de utekväll igen. inte riktigt kalas var jag men zara berg var full nog så de räckte och blev över för min del också ;p dorro var också en aning vinglig om man säger så. mia var nog lika halvnykter som jag, men ja måste säga att de vart en lyckad kväll allt som allt ändå :) både mia och dorro "got lucky" tror jag.. hahaha! inte jag dock men de e okej. gick hem och gosade med ami istället :) var faktist inte så intresserad av karl igår . men de e ju så ja ahr tänkt de nu också . drick inte för mycke och gör dumma saker och sen bli ledsen. slut med de nu.

man kan faktist ha kul även om man e halvnykter.. inte i närheten av så kul som när man e kalas men man mår då bättre dagen efter iaf..

KOK :D söt! hahah han måste vi ju hänga med nån gång dorro, zara, mia :) puss på er och tack för en trevlig afton, även om de började med en del bjäbbande :p

jag vill också åka båt på havet.

            ha de bra! puss


bajsbajsbajsbajsbajs

måste jag vara världens pinsammaste jäkla människa som någonsin existerat på denna jord? jag tänker inte säga vad jag gjórt, men det är då pinsamt och inte pinsamt - hahaha, utan pinsamt - döda mej någon jag vill inte finnas längre. om jag fortsätter på detta sätt så kommer ingen någonsin att intressera sej för mej! ja de handlar alltså om killar. världens stora gåta, men de kanske är så att jag har löst mysteriet. det kan vara så att det är jag som fuckar upp det gång efter gång.. söndag morgon hände en så otroligt pinsam sak att jag bara vill få det ogjort!! och nyss hände det också en pinsam sak med samma person. DÖDA MEJ. det var ju så mysigt i fredags, varför kan jag inte bara ta de för va de var och sen lugna ner mej lite. nu har jag alltså lyckats förstöra med en som är världens sötaste och jag blir så förbaskad så jag vet inte vad...

jag sov sammanlagt 8h den här helgen.. och när jag kommer till jobbet 11.30 på söndag så hinner jag bara jobba till 14 innan han säger att de är dags att sluta.. jahapp! jaja kom nyss hem nästan, har jobbat över idag också. fyfan vilket liv jag har.. känns inte som att jag har sovit på tusen år.

kära Gud, kan du SNÄLLA göra så att jag slutar snarka? det hade vart riktigt schysst. plus att jag skulle vilja sluta fucka upp saker och ting med pojkar som jag gillar.. skulle du kunna ordna det också så e du bussig :) AMEN!


amadeus är nog det mesta till pojkvän som jag någonsin kommer att ha. men han är ju söt också :) men han äter sitt bajs och de e inte särskilt fresh!


jaja nu ska ja åka och handla!


puss och bajs!


jahaja

sitter här i "min" lägenhet.. väntar på brudarna som ska komma och partaja med mej! det var fest igår också , då var bla. titti hära de var skoj men seeeent! vi giock o la oss typ sex på morron.. sen steg vi upp kl tio..

imorrn blir de att jobba extra, får se hur de kommer gå om ja ska festa idag? men he ordnar sej nog :)

intressanta människor ute igår, får hoppas att de är de ikväll också! ;p men de blir svårslaget.

ha de bra! puss

anusblekning, plasttuttar och penisförlängare.

vart tusan är vi påväg egentligen? anusblekning är det "senaste" och jag fattar ingenting! vad TUSAN ska de va bra för???? analen är till för att bajsa med och ingenting annat! låt analen vara!

vad hände med naturlig skönhet? vad hände med "det är det inre som räknas"?

när man snackar om "inre skönhet" så menar man inte analhålet...

allt har bara blivit så vidrigt ytligt och äckligt. självklart så vill man väl vara attraktiv, men man kan väl ändå hålla de på ett naturligt stadium? utvidga din egna skönhet eller nåt sånt.

jag skulle gärna vilja höra DIN åsikt om detta tack!

ssdkadhjkdsdisd

jag funderar seriöst på att ta lite glass och lägga mej i soffan och bara jäsa...

amadeus är söt <3

ineedtoDOsome(one)thing...

haha

                                  puss

jag dansar aldrig nykter

fast i fredags så gjorde jag just detta! och det var helt okej och jag hade jättekul :) tack för en trevlig kväll brudar :) och alla andra jag träffade den kvällen ;p jens-mens kan känna sej prickad haha!

igår tog jag det bara chill med amadeus och popcorn, det var mys :)

imorgon blir det mamma mia! igen hihi :) helt klart värt det!

PS. from fredag så kommer jag och amadeus att vara stadsbor. hihi får väl se hur det kommer gå. ska bo i brors lägenhet i två veckor medan han och hans flickvän är i egypten. de ni!

    ha de bra!

    puss

onsdag

jag har inte så mycket att säga om idag faktiskt..

amadeus gäspade igår HAHA! de var gulligt :) och så bajsa han på mej också .. de var inte lika gulligt.

vart tog sommaren vägen? jag som hade sett fram emot den så himla mycket och nu är den slut! jag har ju för tusan inte ens hunnit vara med ju..

just ja! jag fick idag veta att jag är rik! haha okej inte rik, men rikare än vad jag trott iallafall! när jag blev anställd på mitt jobb så sa han som anställde mej att jag minst kommer tjäna 100kr / timme. okej de är ju bra tyckte jag och räkna med ca 110 kr / timme för att de är vad de brukar ligga på ungefär. sen när jag fick min lön så hade jag bara fått 87kr / timme!! så jag prata med chefen om detta och idag fick jag veta att min timlön ligger på 122kr / timme! så nu känner ja mej stenrik haha! jaja bäst att va försiktig och inte slösa allt för mycket. man måste ju spara också :) man vet ju aldrig vad som händer i framtiden.. kanske dör imorrn i och för sej, men jag tror jag vill hålla mej till positiva tankar!

 haft en bra dag annars då?
       
                                 puss

amadeus

haha vilken livrädd liten rackare va..söt :)

idag har han avancerat och käkat äpple! det var inte illa må jag då säga :p

jag vill tatuera mej igen ..


  puss


omg vilken dag :O

hihi jag bestämde mej för att köpa karln som var kvar på djuraffärn :) det blev en amadeus-phineas iallafall :) skräckslagen liten snubbe säger jag då bara!

japp och självklart lyckas jag med något som bara jag kan lyckas med(?)....
när jag ska sätta in a-p i bilen så her jag honom i passagerar sätet och stänger den låsta dörren. går till förar sidan och kommer på att den dörren är ju låst! och nycklarna ligger vars? jo, inne i bilen !!!!!!
jag låste in nycklarna, mobilen och amadeus!!!

måste ju sett lagomt lustigt ut då jag, efter att ha lämnat djuraffärn glad, kommer tillbaka och ser helt förstörd ut.

"jag har gjort något fruktansvärt" (dom trodde säkert jag haft ihjäl djuret). så jag förklarar vad som hänt, halvt skrattande för att det var så otroligt korkat. ber att få låna telefonen och ringer till min bror som kommer och fifflar upp låset åt mej. tror aldrig jag vart så lättad  i hela mitt liv! haha stackars amadeus fick sitta helt själv i sin lilla låda i över en timme säkert..

men he ordne sä ti slut :)


                     puss

säg omelett :D

jag hatar att vara så  tankspridd.. de är jobbigt och tar en jäkla massa energi som man kunnat slösa på annat..

igår var en trevlig kväll :) jag och ante for till moster på middag :) gulle-barnet var där och jag fick lära mej att byta blöja :p haha! sen skulle dom till sjöbodan, så då for jag och ante och hyrde film! 5 filmer för 75! inte illa.. sen vart de kvantum för att köpa karameller och där träffa vi snygga ica-petra ;) haha hon var söt som vanligt.
sen bar de iväg hem till sikan för att se film och käka snarra :) de va nice.

jaja nu ska jag gå och fixa mej frukost/lunch och omelett står på menyn :) ha de bra!

                       puss

(jag är inte bitter)

gjorde ett försök att ta itu med det. men det blev inte taget itu med, så än så länge känns de helt okej faktiskt!

kanske låter lite bitter, men va tusan, man kan ju inte alltid vara på topp :p

vill bara att det ska vara över liksom.. så att jag vet vad han vill och han vet vad jag vill.

måste göra nåt idag. kändes jobbigt att bara vara hemma och slaka!

ha de!
   
      puss

helg

var och kikade på marsvin idag. söta var dom allesammans, men jag hade ju som helst velat ha en yngre.. och en pojke och dom hade bara en pojke men han blir de inte! kanske blir de en svart hona, men som sagt, helst hade jag velat ha en Amadeus :) de hade vart gullat.

om de blir den svarta bruden så får hon heta Skruttan :) kom på de alldeles själv faktiskt.. :p

men men, har inte bestämt nått ännu!

japp, nu är det helg! känns skönt som attan! skulle bara behöva ta itu med det jag skulle ta itu med, men jag orkar inte.. kommer bli en bajsig helg isf och jag orkar inte deppa. så skit på dej!

ha en bra helg.


   puss

RSS 2.0