i want you to want me

i fredags så var jag bara hemma och såg idolfinalen med päronen i sikfors :) skönt måste ja säga . dock så hände ju de fulaste när ja skulle sova . . ja hade slagit av mobilen , men kring 2 så kom ja på att ja ville ställa väckarn så ja slår på den igen och då hade ja fått 3 sms av två olika personer . båda hade skrivit ungefär likadant : varför är du it på kalles ikväll? ursäkta!!! den enda kvällen ja inte far dit (ja e ju typ stammis) så blir man efterlyst.. och av dom två personer som ja absolut helst vill bli efterlyst av också för den delen ;) den natten sov ja som en drottning :)

lördag så hade vi lusse/tomte tema fest och förfesten var väldigt trevlig och rolig! dock så var de inte så kul ute sen , men men. fick lite snedfylla och bli ilsken utav mej. usch usch. slog ju inte nån iaf som tur var.

söndag så var man dek hela dagen ungefär. ja o samira for på stan bara för att låssas som att vi inte var bakis :p sen på kvällen så for ja till petra och hängde där ett tag. sen skrev ja ett ilsket sms till "karln" så de blev att ja for dit och hälsade på. första ggn sen haan sa att han bara vill va kompis. gick faktist hyffsat bra :) inga sura miner iaf och ja tror att ja kan gå med på att va kompis faktist . men helst så vill ja ju ändå att han ska ändra mej. och om ja får säga de själv så tror ja inte att de är en omöjlighet. men vi får väl se vad som händer, vi har ju inte pratat igenom de som hänt ännu. sen så finns de ju möjligtvis en tredje person med i bilden och ja vill inte göra nån irriterad eller ledsen. men hur avslutar man något som inte ens är påbörjat?

idag har ja vart på skolan , sen stan, sen skjutsat samira och malin till jobbet och sen så for ja hem och nu sitter ja hemma i sikan och väntar på att något ska hända.

den kommande helgen kommer att bli SÅ jobbig. måste typ köra tvådagars men ja tror fan att ja ska va nykter. åtminstone en dag iaf.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0