jag är så jäkla less på dej nu

tänkte fördjupa mej lite i vad som hände under helgen :)

torsdag: bye bye samira!

fredag: hänger på vila där petra jobbar i typ tre timmar pga brist på bättre saker att göra :P haha :) gick omkring och spela cool i en skinnjacka som jag VERKLIGEN vill ha där ifrån!!! sen blev de nykter kväll på kalles med markus och micke :) faktist riktigt trevligt!

lördag: badminton med markus, micke och ante. sen hem till lägenheten för att städa och fixa till mej. sen kom petra förbi en snabbis, men for ganska snabbt. sen kom micke och två kompisar till honom men dom for också ganska snabbt. sen var de tänkt att markus skulle komma men då blev han chaffis, så han kom och for ganska snabbt ock så! så de slutaa med att de bara blev ja och micke :P haha :) men lika trevligt hade vi för de. efter ett par drinkar och lite glass så blev de kalles som vanligt! sen så ville micke hem kring 1,45 så ja tänkte att då går ja väl också hem . men när ja väl kommit upp i lägenheten så kände ja att de INTE var dags att sova för mej ännu , så ja ringde kusin-anna och så blev de att ja for och mötte henne och sofia och så for vi på adanas och käka. som tur var så var brorsan där och bjöd oss på mat :)    de hela sluta med att ja inte fick sova förrens 8.30 på morronen!!! och då blev de typ till 14.00...

söndag: när ja väl tagit mej upp så försökte ja äta lite mat och så ringer markus och hör om ja ska me och spela badminton idag också.. min spontana reaktion just då blir "aldrig i livet" men de sluta med att ja for och spela iaf. sen for ja och handlade mat och så for ja till lägenheten och tog mej ett bad och sen åt ja mat och såg film och bara tog de lugnt och skönt :)

måndag: idag så var de första dan på "skolan" . de var lite stressigt men de gick bra!

nej nu tror ja att ja ska gå och se film och sova!

puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0