ny mobil :)

idag har jag köp mej en ny mobil! en sony ericsson w980. mycket fin och rymmer väldigt mycket, 8gb. har faktist shoppat en del denna veckan, men ska dra ner på dedär nu tror ja :) blir ingen turkland-resa för mej, ska satsa stort på irland resan istället som är planerad den 23:e? november, är inte riktigt säker, petra sa nått om twilight-tvåan att den går på bio där i kring som man ju måste se! har förresten fått låna ettans bok utav katta idag när ja var och titta på hennes och jens lägenhet, så ja ska ta itu med att börja läsa den :) såg idag att ja visst bara jobbar två kvällar nästa vecka och de kan ju va skönt :) ser fran emot den 24:e då vi ska på bio och middag med jobbet, blir säkert trevligt :)

i helgen är ja i sikan. mor o far är med husvagnen, så de blev att vara djurvakt. men de gör ja så gärna! slappt och skönt :) och så kommer ju niklas imorrn så då blir de ännu mysigare :) kanske far på stugan men vi får se.

Nästa helg - Drinkafton med brudarna, hemma hos JAG! 

har lite funderingar över en viss person... vad håller du på med? känner du dej träffad så kan du ju höra av dej och förklara...tack.

....

jaja ha en fin helg allesammans!

Kommentarer
Postat av: Petra

18-22 november var det tänkt ;)

2009-09-12 @ 01:53:16
Postat av: Katarina

Vad tycker du om boken? :)

2009-09-13 @ 20:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0