seg vecka

den här veckan har varit otroligt seg och ganska tråkig, men har samtidigt gått ganska fort ändå... jaa jag vet inte hur, men de är ju då helg imorrn så ja klagar då inte! för att förklara segheten på veckan så kan väl egentligen bara säga att de känns som att ja har varit bakis och haft fylleångest hela veckan typ... och med fylleångest menar ja de vanliga "ja ska aldrig mer dricka!" men de vet man ju hur de blir med den saken :)

imorrn kommer titti och då ska vi gå på stan och sen får vi se om de blir partaj eller om de blir lugn hemmakväll! niklas far till hemavan/nånting mer som ja inte kommer på just nu. så ja blir själv hela helgen utöver besöket från titti, men de gick ju bra när han var i åre så de går nog lika bra den här gången också!

nu är de bara 2 veckor kvar tills britt kommer! och mammas betty boop :) hihi! ja längtar, samtidigt som ja är lite nervös! men de ska man väl vara då man väntar bäbis? ;p hoppas de kommer funka med jobb och sånt också, tror de är mest de ja är nervös över... kan inte riktigt bestämma hur ja ska göra om ja kommer in på utbildningen heller! försöker tänka att "om ja kommer in så är de väl meningen att ja ska gå de" men ja vet inte!

imorrn på morgonen blir de att boka tatto-tid! går bara att boka den 1:a varje månad så ja tänkte ringa imorrn och försöka få nån bra tid, måste ju som bli ganska långt innan vi far utomlands, eller så nån vecka efteråt.

känner att ja verkligen filosoferat om livet och vad ja vill få ut av de denna vecka... bara de att de inte har gått så bra för mej att komma på nått! försöker fokusera på de roliga framöver som ja har att se fram emot! hund, utlandsresa, ny kroppsmålning och KANSKE en utbildning till höst! :) inte fyskam de inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0